Maria-Riitta Mällinen

Ehdolla eduskuntaan Lapista numerolla 22

Maria-Riitta Mällinen SDP:n puoluehallituksen jäseneksi

Tiedote 24.8.

SDP:n 46. puoluekokouksessa tehdyt henkilövalinnat toivat lappilaisia puolueen jäseniä tulevalle puoluekokouskaudelle puolueen päätöselimiin. Rovaniemeläinen Maria-Riitta Mällinen sai jatkokauden puoluehallitukseen ja pääsee näin jatkamaan työtään lappilaisten eduksi.

Puoluevaltuustoon Lapista valittiin Anni Koivisto Utsjoelta ja Pekka Tiitinen Kemistä. Koivisto valittiin valtuustoon uutena jäsenenä ja Tiitinen jatkaa toiselle kaudelleen puoluevaltuuston jäsenenä. Varajäseniksi puoluekokous vahvisti Markku Harjun Kemijärveltä ja Satu Honkosen Sodankylästä.

SDP:n kunniajäseniksi Lapista kutsuttiin Matti Pajunen Torniosta ja Hilkka Värn Rovaniemeltä. Kumpikin kunniajäseniksi kutsuttu ovat olleet puolueen jäseniä jo 1950-luvulta lähtien ja tehneet lukemattomat määrät talkootyötä paikallisella ja alueellisella tasolla sosialidemokraattisen liikkeen hyväksi.