Maria-Riitta Mällinen

Ehdolla eduskuntaan Lapista numerolla 22

Mällinen Rovaniemen demareiden valtuustoryhmän johtoon

Rovaniemen Sosialidemokraattien valtuustoryhmä järjestäytyi 5.8.2021. Valtuustoryhmän puheenjohtajaksi valittiin Maria-Riitta Mällinen. 34-vuotias Mällinen on toisen kauden kaupunginvaltuutettu, ja työskentelee järjetöneuvojana Palvelualojen ammattiliitossa.

Ensimmäinen varapuheenjohtajaksi valittiin pitkän linjan kuntapäättäjä kaupunginvaltuutettu Harri Rapo ja toiseksi varapuheenjohtajaksi 1. kauden valtuutettu Maija Pirttijärvi. Ryhmän sihteerinä toimii Elina Holm, joka on 2. varavaltuutettu.

”Meille on tärkeää tällä vaalikaudella luoda hyvinvointia kaikenikäisille rovaniemeläisille. Tarvitsemme lisää kestävää kasvua, työtä ja osallisuutta. Hoitoon on päästävä nykyistä nopeammin ja jokaiselle nuorelle on taattava maksuton harrastus.

Odotan innolla uutta valtuustokautta. Tulemme tekemään avointa ja osallistavaa politiikkaa yhdessä rovaniemeläisten kanssa. ” Mällinen kertoo.