Vastine: Vapaa-ajanlautakunta ei ole unohtanut uimahallia

Julkaistu Lapin Kansassa 25.6.2015

Esko Fält kritisoi Rovaniemen vapaa-ajanlautakunnan toimintaa uimahallin osalta (LK 23.6.). Kuitenkaan uimahallin kehittämistä tai sen kuntoa ei ole sivuutettu. Uimahallin tilannetta on käsitelty useissa kokouksissa ja seuraavaksi tehdään selvitys, jossa käsitellään uuden uimahallin eri paikka- ja toimijavaihtoehtojen vaikutuksia ja toimivuutta. Näin on edetty kaikkien muidenkin suurien investointien kohdalla. Näistä eri vaihtoehdoista keskustellaan laajasti rovaniemeläisten kanssa ennen päätöksentekoa.

Harkinta ja järkevät kehittämissuunnat ovat tärkeitä erityisesti nyt kun Rovaniemen kaupungin taloudellinen tilanne on tiukka. Lisäksi on tärkeää, että rovaniemeläiset ja nykyiset uimahallin käyttäjät pääsevät kertomaan mielipiteensä eri vaihtoehdoista.

Olen samaa mieltä Fältin kanssa uimahallin kunnosta ja edellisessä kokouksessa nostin esille huoleni uimahallin toimintakyvystä. Siivoukseen ja huoltoon aiotaankin kiinnittää erityistä huomiota, jotta uimahalli säilyy käytössä mahdollisimman pitkään.

Vapaa-ajanlautakunta on siis toiminut uimahallin kehittämisen edistämiseksi ja pitää uimahallin terveysvaikutuksia merkittävinä. Lautakunnan ajankohtaista päätöksentekoa pystyy seuraamaan osoitteessa http://ktweb.rovaniemi.fi, jossa julkaistaan kaikki esityslistat ja pöytäkirjat.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *